Rubriky
Nezařazené

Dlouho jsme se neozvali!

Teda, to je doba, co se děje?

Nebyli jsme tu teď chvíli aktivní, ale na facebookové stránce se pořád něco děje. 🙂 Podzim uplynul jako voda, byli jsme běhat na Lánské hučce, v říjnu zahájily oddílový rok zahajovací výpravou do České Třebové a dozvěděli jsme se celoroční hru, která nás od té doby provází. V listopadu jsme vyrazili na dlouhou cestu do Lanškrouna, zneškodnili jednoho padoucha a už byl konec podzimu.

V prosinci jsme si společně udělali vlastní Vánoce v klubovně, nechyběl ani bramborový salát, stromeček, dárečky a spoustu vánočních zvyků.

No a co nás čeká dál?

V lednu si dáváme výpravovou pauzu. Nastává zkouškové období a proto, aby oddíl dobře fungoval, musí se i vedení věnovat pilně studiu na vysokých školách.

V únoru zveme všechny rodiče a příznivce střediska či oddílu na farní a skautský benefiční ples do čisté hned 1. února. Děti se mohou těšit na výpravu víkend po jarních prázdninách – 15. – 16.2. a na další 8.-9. března.

Také vybíráme do 18.1. registraci pro rok 2019, datum je závazné a kdo peníze do té doby neodevzdá, bohužel ho nebudeme moci registrovat.

Doufáme, že nový rok 2019 bude minimálně stejně dobrý jako ten 2018!

Komentáře nejsou povoleny.